Nieuwbouw Rijndael Nieuwegein
image alt

De Buitenplaats

Hou je van natuur en rust, terwijl je de gezelligheid op elk moment wilt kunnen opzoeken? Je vindt het allemaal in de Buitenplaats! Deze groene parel is de eerstvolgende fase in Rijndael die in verkoop gaat. De Buitenplaats is ruim opgezet, met een park in het midden én daaromheen elegante woningen met een prachtige en unieke architectuur. Omringd door groen en met autoluwe straten kom je na een drukke dag helemaal tot rust. En hoe heerlijk, die openslaande deuren naar een grote tuin. Zie jij het al voor je?

Fase 1 van de Buitenplaats is de eerste fase die in verkoop gaat. Dit vindt plaats in het voorjaar van 2024. Heb je interesse? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte. 

Bekijk De Buitenplaats
image alt

Parklaan

Een speels, kindvriendelijk en stedelijk ogend deelplan met veel voorzieningen om de hoek. Ja, de Parklaan aan de noordkant van Rijndael in Nieuwegein krijgt het allemaal. De kinderen spelen lekker in de achtertuin met hun nieuwe vriendjes uit de buurt. De woningen in de Parklaan krijgen een moderne uitstraling door de stedelijke architectuur. Het wordt lekker wonen in de Parklaan.

De woningen van de Parklaan gaan in een later stadium in verkoop. Wanneer dat precies is, is momenteel nog niet bekend. Op de hoogte blijven? Schrijf je dan voor de nieuwsbrief zodat je alle informatie over Rijndael én de Parklaan van ons ontvangt. 

image alt

De Griend

Helemaal nieuw met een knipoog naar de historie van het landschap. In dit groene en ruimtelijk opgezette deelplan vol met wilgenbomen komt alles samen. Elke dag weer ervaar je hoe fijn het buitenleven kan zijn. In de Griend in Rijndael woon je vrijstaand met een riante tuin om je unieke woning vol met bomen en groen. Ruimte staat centraal!

De woningen van de Griend gaan in een later stadium in verkoop. Wanneer dat precies is, is momenteel nog niet bekend. Op de hoogte blijven? Schrijf je dan voor de nieuwsbrief zodat je alle informatie over Rijndael én de Griend van ons ontvangt. 

image alt

De Boomgaard

In de Boomgaard wandel je heerlijk langs fleurige oude fruitbomen. Je legt je geruite kleedje neer langs de waterkant en geniet van de omgeving. Het gekwetter van vogels en de geur van verse bloemen. De buurtkinderen fietsen lekker rond of lachen en ravotten in het gras. De Boomgaard is een betoverende plek.

De woningen van de Boomgaard gaan in een later stadium in verkoop. Wanneer dat precies is, is momenteel nog niet bekend. Op de hoogte blijven? Schrijf je dan voor de nieuwsbrief zodat je alle informatie over Rijndael én de Boomgaard van ons ontvangt.