De Buitenplaats fase 2 nu in verkoop!

De Buitenplaats: exclusief wonen met riante tuinen

Hou je van natuur en rust, terwijl je de gezelligheid op elk moment wilt kunnen opzoeken? Je vindt het allemaal in de Buitenplaats! Deze groene parel is de eerstvolgende fase in Rijndael die in verkoop gaat. De Buitenplaats is ruim opgezet, met een park in het midden én daaromheen elegante woningen met een prachtige en unieke architectuur. Omringd door groen en met autoluwe straten kom je na een drukke dag helemaal tot rust. En hoe heerlijk, die openslaande deuren naar een grote tuin. Zie jij het al voor je?

De Buitenplaats bestaat uit vier verschillende fases. Fase 1 is inmiddels volledig uitverkocht en fase 2 is momenteel in verkoop tot 11 juni. 

Zodra we meer informatie hebben over de derde en vierde fase, houden we je op de hoogte. 

image alt

Prachtige architectuur én heerlijke rust

Riante tuinen, groene hagen, grote bomen, ruim opgezette straten en vooral veel groen. De Buitenplaats is gemaakt voor mensen die houden van het buitenleven. De naam verklapt het al een beetje. Het is een genot om door de wijk te wandelen en alle verschillende architectuur en gevels te zien. Exclusieve vrijstaande woningen, 2-onder-1-kapwoningen en rijwoningen wisselen elkaar af in 3 verschillende aardse tinten met natuurlijke materialen en een luxe afwerking. Modern en eigentijds. Het ene huis nog sfeervoller dan het andere door houten kozijnen en voordeuren én grote raampartijen. Sommigen liggen direct tegenover het park. Heerlijk om daar op warme dagen een schaduwrijk plekje op te zoeken.

image alt

Riant wonen omringd door groen

Einde dag barbecueën bij de buren of een klein rondje hardlopen in het Oeverpark. Lekker een boek lezen in de tuin of eventjes bijpraten in het park voor het huis. Je zoon komt net thuis van het Oosterlicht College om de hoek en laat de hond uit in het park. De straten zijn rustig, doodlopend en autoluw. Handig voor kinderen die naar de natuurspeeltuin wandelen. Wat is het hier toch heerlijk wonen! Misschien ga je dit weekend even naar Utrecht, want daar ben je zo. Of je pakt een terrasje in Nieuwegein. Het kan allemaal. Op warme dagen waai je lekker uit langs het Merwedekanaal en geniet je van het kabbelende water. Hier wil je wonen!

Energieneutraal en toekomstgericht

In de Buitenplaats hoef je je geen zorgen te maken over de duurzaamheid van de woningen. Alle woningen in Rijndael hebben namelijk het energielabel A++++. Dat betekent dat ze optimaal geïsoleerd zijn en uitgerust met triple glas. Door het gebruik van zonnepanelen in combinatie met warmte- en koudeopslag en warmteterugwinning zijn de woningen nagenoeg zelfvoorzienend. De vloerverwarming zorgt ervoor dat je in de winter nooit meer last hebt van koude voeten, ideaal! Kortom, wonen in een woning in Rijndael is goed voor het klimaat, gezondheid én de portemonnee. Zo ben je op de toekomst voorbereid!

Wonen in de Buitenplaats

Zie je jezelf hier wel wonen? Bekijk dan het woningaanbod en laat je gegevens achter bij jouw favoriete woning. We houden je dan op de hoogte van alle ontwikkelingen. 

Bekijk het woningaanbod