Planning Rijndael

Nieuwbouwplan Rijndael is onderverdeeld in 4 deelgebieden met ieder zijn eigen karakter. De verschillende deelgebieden worden in fases in verkoop gebracht. Op dit moment zijn de architect en de aannemer nog druk bezig met het uitwerken van de plannen voor de verkoop. Zodra er meer informatie bekend is over de woningen, brengen we je op de hoogte via de nieuwsbrief. Onderaan deze pagina kan je je e-mail achter laten en je zo abonneren op het laatste nieuws. Hieronder lees je per deelgebied wanneer er volgens de planning woningen in de verkoop komen.

image alt

Parklaan

In Parklaan komen in totaal circa 70 hoek- en tussenwoningen. Het is het eerste deel van Rijndael waar we met de verkoop starten. Dit doen we in 2 fases, waarbij de eerste fase in het derde kwartaal van 2022 in verkoop gaat. Zodra er meer bekend is over de woningen vind je de beschikbare informatie bij het woningaanbod.

image alt

Boomgaard

In het Rijndaelse deelgebied Boomgaard zie je straks een eenduidig straatbeeld van 21 riante 3 onder 1 kapwoningen in het groen, nabij het Medwerdekanaal. De verwachting is dat dit deelplan in 2 fases in verkoop gaat. Wanneer we starten met de eerste fase is op dit moment nog niet bekend.

image alt

Buitenplaats

Het grootste deelgebied van Rijndael is Buitenplaats. Hier komen circa 102 woningen in een mix van 14 hoek- en rijwoningen, 54 2 onder 1 kapwoningen en 33 vrijstaande woningen. Over de planning van deze woningen is momenteel nog niets concreets bekend. Naar verwachting gaan de woningen van Buitenplaats ook weer in verschillende fases in de verkoop met een gevarieerd aanbod van de diverse woningtypen. Het eerste deel van Buitenplaats gaat naar verwachting in het derde kwartaal van 2022 in verkoop.

image alt

De Griend

De Griend is het kleinste deelgebied van Rijndael, bestaande uit 6 vrijstaande woningen die in 1 of 2 fases in verkoop worden gebracht. Wanneer we starten met de verkoop van dit kleinschalige plandeel is nog niet bekend op dit moment. Schrijf je onderaan de pagina in voor de projectnieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen.

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in Rijndael? Laat dan onderaan deze pagina je e-mailadres achter en abonneer je daarmee op de gebiedsnieuwsbrief. Je ontvangt dan het algemene nieuws dat over het hele gebied gaat. Zodra de individuele deelplannen ook woningaanbod online hebben staan, kan je je specifiek voor die deelplannen inschrijven voor de nieuwsbrief. Maar daarvoor moet je nog even geduld hebben. Wordt vervolgd...

Vragen? Wij helpen je graag verder
Woning kopen in Rijndael? Zo werkt het!