Planning Rijndael

Nieuwbouwplan Rijndael is onderverdeeld in 4 deelgebieden met ieder zijn eigen karakter. De verschillende deelgebieden worden in fases in verkoop gebracht.

De woningen van De Parklaan en De Boomgaard zijn inmiddels in verkoop. Hiervoor kan je je inschrijven als optant of reserve kandidaat. 

Nieuwbrief

Onderaan deze pagina kan je je e-mail achter laten en je zo abonneren op het laatste nieuws. Hieronder lees je per deelgebied wanneer er volgens de planning woningen in de verkoop komen.

image alt

Parklaan

In Parklaan komen in totaal 70 hoek- en tussenwoningen. Het is het eerste deel van Rijndael waar we met de verkoop starten. De verkoop is inmiddels gestart. Alle informatie over de woningen vind je bij het woningaanbod. 

Bekijk woningen Parklaan
image alt

Boomgaard

In het Rijndaelse deelgebied Boomgaard zie je straks een eenduidig straatbeeld van 24 riante 3-onder-1-kapwoningen in het groen, nabij het Merwedekanaal. De verkoop is inmiddels gestart. Alle informatie over de woningen vind je bij het woningaanbod. 

Bekijk woningen Boomgaard
image alt

Buitenplaats

Het grootste deelgebied van Rijndael is Buitenplaats. Hier komen circa 102 woningen in een mix van 14 hoek- en rijwoningen, 54 2 onder 1 kapwoningen en 33 vrijstaande woningen.

Over de planning van deze woningen is momenteel nog niets concreets bekend. Naar verwachting gaan de woningen van Buitenplaats in verschillende fases in de verkoop met een gevarieerd aanbod van de diverse woningtypen.

image alt

De Griend

De Griend is het kleinste deelgebied van Rijndael, bestaande uit 6 vrijstaande woningen die in 1 of 2 fases in verkoop worden gebracht.

Wanneer we starten met de verkoop van dit kleinschalige plandeel is nog niet bekend. Schrijf je onderaan de pagina in voor de projectnieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen.

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in Rijndael? Laat dan onderaan deze pagina je e-mailadres achter en abonneer je daarmee op de gebiedsnieuwsbrief. Je ontvangt dan het algemene nieuws dat over het hele gebied gaat. Zodra de individuele deelplannen ook woningaanbod online hebben staan, kan je je specifiek voor die deelplannen inschrijven voor de nieuwsbrief. Maar daarvoor moet je nog even geduld hebben. Wordt vervolgd...

Vragen? Wij helpen je graag verder
Woning kopen in Rijndael? Zo werkt het!