Planning Rijndael

In Rijndael, het nieuwbouwplan in Rijnhuizen, in Nieuwegein, realiseren we circa 200 woningen. verdeeld over 4 wijken (de Buitenplaats, de Boomgaard, de Griend en de Parklaan). Die bouwen we niet allemaal tegelijk, maar in verschillende fases die we na elkaar in verkoop brengen. Op deze pagina houden we je op de hoogte van de start verkoop en de nieuwbouwplanning van Rijndael.

Verkoop de Buitenplaats in voorbereiding

De Buitenplaats fase 2 in Rijndael is nu in verkoop. Tot 11 juni 12 uur kan je je voorkeuren doorgeven. 

N.B.: Vanaf het moment dat de woningtypen online staan, kun je je aanmelden als belangstellende voor het woningtype (of meerdere) van je voorkeur. Doe dat snel. De inschrijfduur telt namelijk mee bij de toewijzing van de woningen, wanneer er meerdere kandidaten zijn voor hetzelfde bouwnummer.

Steeds meer informatie

Vanaf het moment dat de woningtypen online staan, volgt steeds meer informatie over de woningen op deze website. Alle nieuwe informatie, zoals de (concept)plattegronden en de (concept)impressies, vind je terug op de [pagina Woningen]. Uiteraard melden we het zodra er nieuwe informatie beschikbaar is. Houd hiervoor het nieuws in de gaten.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkeling en fases van Rijndael, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Laat hiervoor onderaan de pagina je e-mailadres achter. Kun je niet wachten om Rijndael te ontdekken? Schrijf je in en ontvang alle nieuwe updates in je mailbox.

Wat kun je verwachten?

  • Op de korte termijn delen we de datum van de start verkoop van De Buitenplaats fase 2.
  • Op het moment dat de verkoop start, komen alle verkoopstukken online bij de bouwnummers, zoals de verkooptekeningen, optielijst, technische omschrijving, de concept contracten, et cetera.
  • Zodra de verkoop start, kunnen we een indicatie geven voor de verwachte start bouw en oplevering van de woningen.
  • Zodra de inschrijving is gesloten, vindt de toewijzing van de woningen plaats. Hoe dat toewijzingsproces verloopt, lees je op de pagina Toewijzing.

Prognose start bouw en oplevering

Zodra 70% van de woningen is verkocht, de locatie bouwrijp is gemaakt en er een onherroepelijke omgevingsvergunning (voorheen bouwvergunning) is afgegeven, kan de bouw starten. Vanaf dat moment kunnen we ook een voorzichtige prognose geven wanneer de woningen worden opgeleverd. De bouwtijd van grondgebonden woningen bedraagt gemiddeld circa 1 jaar en is natuurlijk ook afhankelijk van onvoorziene factoren, zoals slechte weersomstandigheden, leveringsproblemen van materialen of vertraging bij nutsbedrijven.

  Meer lezen over de toewijzingsprocedure
  Meer informatie over de verschillende wijken