Meld je aan voor de woningtypes van De Buitenplaats fase 1

8 december '23

Ben je een liefhebber van de natuur en verlang je naar rust, maar wil je tegelijkertijd altijd de gezelligheid kunnen opzoeken? Dan is de Buitenplaats de perfecte plek voor jou! Deze prachtige groene oase is de eerste fase in Rijndael die in de verkoop gaat. De eerste woningtypes zijn nu al beschikbaar op onze website! Schrijf je in en blijf op de hoogte van de aankomende verkoop van deze 2-onder-1-kapwoningen, vrijstaande woningen en rijwoningen

Meld je aan voor de woningtypes
image alt

De Buitenplaats van Rijndael

De Buitenplaats is een ruim opgezet gebied met een prachtig park in het midden en daaromheen elegante woningen met een unieke architectuur. Het is een plek waar je omringd wordt door groen en waar de straten autoluw zijn, waardoor je na een drukke dag helemaal tot rust kunt komen. En wat dacht je van die openslaande deuren naar een grote tuin? Dat is toch heerlijk! Je kunt jezelf al helemaal voorstellen hoe het zou zijn om daar te wonen.

Lees meer over de wijken
image alt

Wonen in Nieuwegein

Nieuwegein is een bruisende stad waar je niet meer hoeft uit te wijken naar Utrecht om te kunnen winkelen, dineren of cultuur te snuiven. Het heeft alles wat je nodig hebt, van natuur en restaurantjes tot sportvoorzieningen en winkels. En als kers op de taart, woon je in Rijndael aan de Utrechtse waterlinie. Kun je jezelf al voorstellen hoe heerlijk het zou zijn om zomerse boottochten te maken op dit historische water? Het is een geweldige toevoeging aan de al fantastische leefomgeving van Nieuwegein.

Lees meer over Nieuwegein
Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Lekker wonen in Rijndael? Bekijk het aanbod