Veilig fietsen en wandelen rondom Rijndael

25 april '24

Rijndael wordt een groene wijk die volledig klimaatadaptief wordt ingericht. Hier spelen kinderen veilig in de laantjes van het park voor het huis. Maar ook rondom Rijndael wil je veilig kunnen lopen en fietsen. De gemeente start in mei met de eerste werkzaamheden aan de Laan van Rijnhuizen. Deze laan ligt aan de rechterzijde van het plangebied. Hier wandel en fiets je straks langs het groen en het water en zijn de auto's te gast. Benieuwd naar de planning van de aanleg van de Laan van Rijnhuizen? Je leest er hier meer over.

Planning Laan van Rijnhuizen

De Laan van Rijnhuizen wordt in 3 fases aangelegd. De werkzaamheden van fase 1 in het noordelijke deel duren van mei tot naar verwachting september 2024. De uitvoering van fase 2 en 3 van de Laan van Rijnhuizen vinden in 2025 en 2026 plaatst. Om je een goed beeld te geven van de locatie, maar ook in welke fases het nu opgedeeld is delen we hierbij ook de nieuwsbrief die we hierover hebben ontvangen van de Gemeente. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkeling omtrent de aanleg? Meld je dan aan via het opgegeven e-mailadres in de nieuwsbrief.

Nieuwsbrief werkzaamheden Laan van Rijnhuizen

Wonen in Rijndael

Zie je je zelf ook wel wonen in deze kindvriendelijke wijk? Meld je dan onderaan de pagina aan als belangstellende en wij houden je op de hoogte als er nieuw woningaanbod komt.

Woning kopen? Lees meer over financieren
Blijf op de hoogte Lees het nieuws