Rijndael: hét nieuwe woongebied in Rijnhuizen

30 november '23

Rijndael is hét nieuwe woongebied in het bloeiende Rijnhuizen. Hier woon je in een ruim en duurzaam huis, waar de kinderen in de laantjes of in het park voor het huis spelen. Rijndael wordt een heerlijk groen buurschap aan historisch water. In Rijndael, in Rijnhuizen, komen ruim 200 stijlvolle en superduurzame woningen met tuin, in een lommerrijke bocht van het Merwerdekanaal.

image alt

Levendig wonen in Rijndael

Levendig wonen in Rijndael betekent wonen in de nabijheid van de vele voorzieningen in Nieuwegein en volop inspiratie voor je eigen ‘uit-agenda’. Ga maar na: in Rijndael ben je op loop- en fietsafstand van scholen, winkels, Cityplaza, restaurants en cafés, cultuur, gezondheidszorg, sportaccommodaties én spring je zo op een bootje. En de stad Utrecht bereik je met de fiets binnen een half uur of met de sneltram. Hoe bereikbaar wil je het hebben?

Aanmelden als belangstellende doe je onderaan deze pagina. 

image alt

Wat is de planning?

Zie jij jezelf al in Rijndael wonen? Op een bloeiende plek in het groen en langs het Merwedekanaal? Op deze maand kondigen we de eerste fase aan. We starten met 24 woningen in de Buitenplaats. In de Buitenplaats komen royale 2-onder-1-kapwoningen, vrijstaande woningen en rijwoningen. Allemaal met een heerlijke tuin. Benieuwd naar de huizen van Buitenplaats? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Dan blijf je op de hoogte van de laatste stand van zaken van dit nieuwbouwproject in Nieuwegein én jouw toekomstige woning in Rijndael.