Maak kennis met de makelaars van Rijndael

5 februari '24

We maken goede progressie met de voorbereidingen van Rijndael en daarom is het een goed moment om de makelaars aan je voor te stellen. Voor het krijgen van een optie op een bouwnummer hanteren we een transparante procedure die je nu al op de website kunt lezen. De makelaar kan je helpen in het proces van het kopen van een huis in Rijndael.

Voor de verschillende deelgebieden, hebben we verschillende makelaars. Zo kun je voor de Parklaan en de Boomgaard terecht bij Beumer en voor de Buitenplaats en de Griend, die in een latere fase in verkoop gaat, bij De Keizer en Divapro. 

Woning kopen

De makelaars van Rijndael

De Keizer Makelaars

"De Keizer makelaarsgroep is sinds 49 jaar gevestigd in Nieuwegein. Onze andere kantoren vindt je in Houten, Vleuten-De Meern, Utrecht, Maarssen en Vianen. Vanuit deze kantoren acteren we zowel in de lokale als regionale markt. Ons nieuwbouwteam adviseert je graag in je woondromen."  

De Keizer Makelaars Nieuwbouw
Richterslaan 66, 3431 AK Nieuwegein
030-6008240

[email protected] 

Beumer Makelaars

"Beumer Nieuwbouw is bijzonder actief als nieuwbouwmakelaar in de omgeving Utrecht. Wij zijn continu bezig met nieuwe projecten en staan voor je klaar bij het verwezenlijken van jouw nieuwbouwdroom."

Meerndijk 7
3454 HM De Meern
030-6776000

[email protected]

Divapro

Divapro is al ruim 15 jaar actief als Nieuwbouwspecialist in de omgeving Utrecht. We begeleiden kopers stap voor stap bij het aankoopproces van een nieuwbouw huis."

Nijverheidsweg 16 A
3534 AM Utrecht
030 2272977

[email protected]

Heb je een vraag? We staan je graag te woord
Benieuwd naar Rijndael? Bekijk de woningtypen