Kom naar de Dag van de Vaart in Nieuwegein!

25 maart '24

Zet zondag 14 april alvast in je agenda, want op die dag staat Nieuwegein helemaal in het teken van cultureel vermaak! Er valt van alles te ontdekken tijdens de start van het culturele buitenseizoen: varen met de museumboot, genieten van muziekoptredens, dansen met je buren, slenteren over de markt of meedoen aan verschillende wandel- en fietsroutes. En dat allemaal op verschillende locaties in de stad.

14 april 2024

Dag van de Vaart

Vier de start van het culturele buitenseizoen op zondag 14 april 2024.

image alt

Maak je klaar voor een dag vol plezier!

De officiële opening van Dag van de Vaart in Jutphaas start om 11.30 uur bij de Herenstraat/Het Sluisje. Dit evenement is gratis toegankelijk, tenzij anders aangegeven. Voor sommige activiteiten kan een kleine vergoeding wordt gevraagd. Dus blokkeer je agenda op zondag 14 april 2024 en kom gezellig langs!

Bekijk het programma

Schrijf je in! Blijf op de hoogte over Rijndael

Wist je dat je in nieuwbouwproject Rijndael in Nieuwegein pal aan het water woont? Deze nieuwste woonwijk van Nieuwegein grenst direct aan het Merwedekanaal. Klinkt dit als jouw droomplek? Wacht dan niet langer en schrijf je in als geïnteresseerde, zodat je gegarandeerd op de hoogte blijft van alle laatste ontwikkelingen.

Meer nieuws lezen? Nieuwsoverzicht
Wonen in Nieuwegein? Bekijk het aanbod in Rijndael