Het landschapsontwerp van Rijndael

17 juni '24

Rijndael belooft een fijne toevoeging te worden aan de lokale gemeenschap van Rijnhuizen in Nieuwegein, met duurzaamheid en leefbaarheid als speerpunten. Het project onderscheidt zich door het behoud van oude bomen en een kindvriendelijke omgeving. Het groen in Rijndael vertelt het verhaal van het verleden.

Bekijk het landschapsontwerp
image alt

Duurzaamheid en natuurbescherming

Rijndael biedt, met het behoud van oude bomen, tal van voordelen, zoals het behoud van ecologisch evenwicht, verbetering van de luchtkwaliteit en een esthetisch aantrekkelijke omgeving. Het behoud van de oude bomen zorgt voor een groen en levendig uiterlijk, wat bijdraagt aan een uniek karakter. De combinatie van moderne architectuur en natuurlijke elementen creëert een harmonieuze leefomgeving. Rijndael is opgezet naar de structuren van bestaande bomen. In tegenstelling tot een nieuw gebied in de polder, woon je hier in een wijk met een verhaal.

Speelplezier voor Kinderen


De wijk is ontworpen met ruimte om te spelen. Groene ruimten en het park in De Buitenplaats bieden een fijne plek om in de natuur te spelen en het gemeenschapsgevoel te versterken.

Bekijk het aanbod Wonen in Rijndael?
Neem contact op Heb je een vraag?