We gaan in verkoop met De Buitenplaats fase 1

23 februari '24

Het is bijna zover! De Buitenplaats fase 1 gaat in verkoop. Op maandag 4 maart om 10.00 uur kan je jouw voorkeuren aan ons doorgeven. Heb jij nog vragen over de woningen? Kom dan maandagavond van 18.30 tot 20.00 uur naar ons verkoopevent. Je leest er alles over in dit bericht.

Wil je meer lezen over deze fase van Rijndael? Bekijk de speciale brochure. 

Lees de brochure
image alt

24 nieuwe woningen

De Buitenplaats fase 1 is een echt pareltje met in totaal 24 woningen. Deze ruime, moderne en duurzame woningen zijn perfect voor (jonge) gezinnen die op zoek zijn naar hun eigen plekje om te wonen. Wat het project extra speciaal maakt, is de unieke groene plek waar de De Buitenplaats zich bevindt. Daarnaast zijn de voorzieningen van Nieuwegein optimaal. 

In aanloop naar de start verkoop hebben we eerder al de bouwnummers gepubliceerd en de v.o.n.-prijzen bekend gemaakt. De verkoopdocumenten (verkooptekeningen, technische omschrijving, koperskeuzelijsten en optielijsten) staan onder de downloads bij de bouwnummers op de website. 

Bekijk het aanbod

Kom jij naar het verkoopevent 4 maart?

Heb jij nog vragen over De Buitenplaats fase 1? Kom naar het verkoopevent maandag 4 maart van 18.30 tot 20.00 uur. Hier kun je al je vragen stellen aan het verkoopteam. 

Adres
Green Village
Blokhoeve 7
3438 LC

image alt

Toewijzing en financiële check

Voordat je je inschrijft en jouw voorkeuren doorgeeft, raden we je aan om de toewijzingsprocedure te bestuderen. Daarin leggen we je uit hoe we de woningen toewijzen en wat de 'spelregels' zijn. 

Financiële check
Heb jij al een financiële check gedaan? De check geeft je een streepje voor tijdens bij de toewijzing. Je kan de financiële check uploaden bij het doorgeven van je voorkeuren tijdens de inschrijfperiode.

Lees meer over de financiële check
Meer over de toewijzing en de regels Hoe verloopt het proces?
Heb je een vraag? Neem contact met ons op