Save the date: De Buitenplaats fase 2 gaat in verkoop

23 mei '24

Het is bijna zover! De Buitenplaats fase 2 gaat in verkoop. Op dinsdag 4 juni om 10.00 uur kan je jouw voorkeuren aan ons doorgeven. Heb jij nog vragen over de woningen? Neem dan contact met ons op.

Lees de brochure
image alt

27 nieuwe woningen

De Buitenplaats fase 2 krijgt 27 woningen. Hier kan je heerlijk wonen. Deze ruime, moderne en duurzame woningen zijn perfect voor (jonge) gezinnen die op zoek zijn naar hun eigen plekje om te wonen. Wat het project extra speciaal maakt, is de unieke groene plek waar De Buitenplaats zich bevindt. Daarnaast zijn de voorzieningen van Nieuwegein optimaal. 

In aanloop naar de start verkoop hebben we eerder al de bouwnummers gepubliceerd en de v.o.n.-prijzen bekend gemaakt. De verkoopdocumenten (verkooptekeningen, technische omschrijving, koperskeuzelijsten en optielijsten) worden binnenkort gepubliceerd onder de downloads bij de bouwnummers op de website. 

Bekijk het aanbod
image alt

Toewijzing en financiële check

Voordat je je inschrijft en jouw voorkeuren doorgeeft, raden we je aan om de toewijzingsprocedure te bestuderen. Daarin leggen we je uit hoe we de woningen toewijzen en wat de 'spelregels' zijn. 

Financiële check
Heb jij al een financiële check gedaan? De check geeft je een streepje voor tijdens bij de toewijzing. Je kan de financiële check uploaden bij het doorgeven van je voorkeuren tijdens de inschrijfperiode.

Lees meer over de financiële check
Meer over de toewijzing en de regels Hoe verloopt het proces?
Heb je een vraag? Neem contact met ons op