Kopers aan het woord: ‘We wisten gelijk dat dit was wat we zochten’

24 april '24

Yoeri (33) en Hadassa (32) zijn super blij met de aankoop van hun nieuwe woning in De Buitenplaats fase 1 in Rijndael. Het stel kan niet wachten om te verhuizen naar hun nieuwbouwwoning in Nieuwegein.

Perfecte match

“Al ruime tijd volgen wij het nieuwbouwproject Rijndael. Ondertussen keken we ook naar bestaande bouw, maar daar konden we niet vinden wat we zochten. Toen De Buitenplaats in verkoop ging, wisten we meteen dat dit was wat we wilden!”

image alt

Duurzame en ruime woningen

“Het project wordt volledig volgens de laatste bouwnormen gebouwd, inclusief warmtepomp en zonnepanelen. Dat is iets wat wij heel graag wilden. Het zijn mooie, ruime woningen op een groot perceel. De wijk is groen opgezet, waar wij van houden, maar ook dicht bij alle voorzieningen van Nieuwegein en Utrecht. Het gebied Rijnhuizen is de komende jaren nog volop in ontwikkeling, waardoor er ook nog veel voorzieningen worden toegevoegd. Dat is voor ons een perfecte combinatie. We hebben heel veel zin om hier te gaan wonen!”

Ook wonen in Rijndael?

Wil jij net als Youri en Hadassa ook in Rijndael komen wonen? Houd de website goed in de gaten of schrijf je onderaan deze pagina in op de nieuwsbrief en word automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen. De voorbereidingen voor De Buitenplaats fase 2 zijn in volle gang en naar verwachting gaan deze woningen nog voor de zomer van 2024 in verkoop.

Bekijk actueel aanbod
  Bekijk het laatste nieuws
  Woningaanbod