Kopers aan het woord: ‘Rijndael heeft super veel voordelen’

13 mei '24

Asha en Mohamed verhuizen over een tijdje samen met hun gezin naar Rijndael. Het stel kocht namelijk een nieuwbouwwoning in De Buitenplaats fase 1, ruim genoeg voor het hele gezin en op steenworp afstand van hun huidige woonplaats Utrecht.

Van Utrecht naar Nieuwegein

“We wonen al meer dan 24 jaar in Utrecht Zuidwest. Een paar jaar geleden begon het te knagen en startten we onze zoektocht naar nieuwbouwprojecten in Utrecht en omgeving. Op dit moment wonen we samen met onze vier kinderen in een koophuis in Kanaleneiland Zuid. Daarvoor huurden we, maar de huur steeg ieder jaar en het appartement groeide niet mee, dus waren er meer kamers en een tuin nodig.”

image alt

Ruimte voor het hele gezin

“Aangezien de kinderen aan het puberen zijn, heeft iedereen wat meer ruimte en privacy nodig. Daarom zochten we een nieuwbouwhuis met minimaal vijf slaapkamers. Dat is voor ons een belangrijk criterium geweest in het selecteren van woningen. Rijndael voldoet aan onze wensen en heeft nog veel meer voordelen. We sporten vaak in Nieuwegein en waarderen de stad steeds meer. Het ligt dicht bij de stad Utrecht, die enorm goed bereikbaar is. Daarnaast heeft Nieuwegein veel sportverenigingen en een ruim winkelcentrum. En in De Buitenplaats fase 1 hebben de woningen ook nog eens een grote tuin!”

Ook wonen in Rijndael?

Ben jij benieuwd geworden naar de woningen in Rijndael? Bekijk dan het woningaanbod. Schrijf je onderaan deze pagina in op de nieuwsbrief en word automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen. De voorbereidingen voor De Buitenplaats fase 2 zijn in volle gang en naar verwachting gaan deze woningen nog voor de zomer van 2024 in verkoop.

Bekijk actueel aanbod
  Bekijk het laatste nieuws
  Woningaanbod