De woningen van De Buitenplaats fase 2 zijn toegewezen

11 juni '24

De verkoop van de woningen van De Buitenplaats fase 2 sloot onlangs. De woningen zijn toegewezen en elke inschrijver heeft in zijn of haar Mijn Eigen Huis-account en via e-mail inmiddels een bericht hierover gekregen.

Voor de inschrijvers die een woning toegewezen hebben gekregen: van harte gefeliciteerd! 

De uitslag van de toewijzing

Alle kandidaten zijn inmiddels per mail op de hoogte gebracht en in het Mijn Eigen Huis-account is ook nog eens de uitslag terug te zien. Alle inschrijvers die voor een bouwnummer zijn ingeloot hebben (nadat zij dit hebben bevestigd in hun Mijn Eigen Huis-account) een optie op een bouwnummer van het project. 

Wel ingeloot

Gefeliciteerd! Je hebt een woning toegewezen gekregen! Bevestig je optie in je Mijn Eigen Huis account. Maak een keuze of je een afspraak wilt bij de makelaar of geef aan dat je direct het online koopproces wilt starten. De woning is een week voor jou gereserveerd. 

Niet ingeloot

Helaas, er waren meer kandidaten voor de door jou opgegeven bouwnummers. Je staat voor deze bouwnummers op de reservelijst. Als iemand afziet van de optie, dan wijzen we opnieuw toe. Mocht een bouwnummer helemaal vrij zijn dan zie je dat bij het woningaanbod van de betreffende fase. Je kunt dan direct een optie aanvragen; hiervoor geldt ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’. 

Let op: Wij geven geen informatie over hoeveel reservekandidaten er zijn en op welke plek je op de reservelijst staat.

Vragen? Neem contact op
Hoe worden de woningen toegewezen? Bekijk toewijzing