De Buitenplaats fase 1 is nu in verkoop

4 maart '24

De Buitenplaats fase 1 is nu in verkoop. Vanaf maandag 4 maart om 10.00 uur kan je jouw voorkeuren aan ons doorgeven. Dat kan tot maandag 11 maart om 12 uur. Wat is jouw favoriet? Heb jij nog vragen over de woningen of de verkoop? Kom dan maandagavond 4 maart van 18.30 tot 20.00 uur naar het verkoopevent in Nieuwegein.

Wil je meer lezen over deze fase van Rijndael? Bekijk de speciale brochure. 

Lees de brochure
image alt

24 nieuwe woningen

Het eerste deel van De Buitenplaats is een fijne plek om te wonen met in totaal 24 woningen. Deze ruime, eigentijdse en duurzame woningen zijn ideaal voor (jonge) gezinnen die op zoek zijn naar een eigen thuis. Wat dit project extra bijzonder maakt, is de unieke groene omgeving waar De Buitenplaats zich bevindt. Bovendien zijn de voorzieningen van Nieuwegein optimaal.

Bekijk het aanbod

Kom jij naar het verkoopevent 4 maart?

Heb jij nog vragen over De Buitenplaats fase 1? Kom naar het verkoopevent maandag 4 maart van 18.30 tot 20.00 uur. Hier kun je al je vragen stellen aan het verkoopteam. 

Adres
Green Village
Blokhoeve 7
3438 LC

image alt

Toewijzing en financiële check

Voordat je je inschrijft en jouw voorkeuren doorgeeft, raden we je aan om de toewijzingsprocedure te bestuderen. Daarin leggen we je uit hoe we de woningen toewijzen en wat de 'spelregels' zijn. 

Financiële check
Heb jij al een financiële check gedaan? De check geeft je een streepje voor tijdens bij de toewijzing. Je kan de financiële check uploaden bij het doorgeven van je voorkeuren tijdens de inschrijfperiode.

Lees meer over de financiële check
Meer over de toewijzing en de regels Hoe verloopt het proces?
Heb je een vraag? Neem contact met ons op