Bekijk de bouwnummers van De Buitenplaats fase 2

8 mei '24

De bouwnummers van nieuwbouwproject De Buitenplaats fase 2 staan online. Bekijk de bouwnummers en geef jouw favoriet aan. Achter de schermen wordt hard gewerkt om deze woningen op de korte termijn, nog dit kwartaal, in verkoop te brengen. 

Bekijk de bouwnummers

Wat is jouw favoriet?

Zet je mooiste bouwnummers in jouw favorietenlijstje en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van het project. Heb je interesse in één van de woningen? Dan hebben wij goed nieuws! Naar verwachting start de verkoop van de woningen nog dit kwartaal. Op de korte termijn zullen we meer informatie deze over onder meer de definitieve v.o.n-prijzen, de meerwerkopties en de start verkoopdatum. 

image alt

Ontdek De Buitenplaats fase 2

Maak kennis met De Buitenplaats fase 2 in Rijndael. Hou je van natuur en rust, terwijl je de gezelligheid op elk moment wilt kunnen opzoeken? Je vindt het allemaal in de Buitenplaats! Deze groene parel is de eerstvolgende fase in Rijndael die in verkoop gaat. De Buitenplaats is ruim opgezet, met een park in het midden én daaromheen elegante woningen met een prachtige en unieke architectuur. Omringd door groen en met autoluwe straten kom je na een drukke dag helemaal tot rust. En hoe heerlijk, die openslaande deuren naar een grote tuin. Zie jij het al voor je?

Riante tuinen, groene hagen, grote bomen, ruim opgezette straten en vooral veel groen. De Buitenplaats is gemaakt voor mensen die houden van het buitenleven. Exclusieve vrijstaande woningen, 2-onder-1-kapwoningen en rijwoningen wisselen elkaar af in 3 verschillende aardse tinten met natuurlijke materialen en een luxe afwerking. Modern en eigentijds. Het ene huis nog sfeervoller dan het andere door houten kozijnen en voordeuren én grote raampartijen. Sommigen liggen direct tegenover het park. Heerlijk om daar op warme dagen een schaduwrijk plekje op te zoeken.

Een woning kopen? Zo doe je dat
Hoe werkt de toewijzing? Meer informatie