Verkoopinformatiemarkt: 3 december

30 november '22

Iedereen die geïnteresseerd is in een van de woningen in Parklaan of Boomgaard, is op zaterdag 3 december van harte welkom op de verkoopinformatiemarkt. Van 12.00 tot 14.00 uur staat het verkoopteam van Rijndael klaar om al je vragen te beantwoorden.

image alt

Kom je ook?

Van 12.00 tot 14.00 uur staat het verkoopteam van Rijndael klaar om al je vragen te beantwoorden. Ook bieden we je de gelegenheid om langs de bouwplaats te wandelen en de prachtige omgeving te leren kennen. De informatiemarkt vindt plaats bij de Fortwachter (Fort Jutphaas 1, Nieuwegein). Let op: omdat er bij het Fort geen parkeermogelijkheden zijn, verzoeken we je vriendelijk om lopend of met de fiets te komen. Kom je wel met de auto, kun je parkeren bij de Newtonbaan en verder lopen (volg de borden).

Start verkoop op 1 december!

De verkoop van de 94 woningen in Parklaan en Boomgaard start op donderdag 1 december. Het inschrijfproces verloopt volledig digitaal. Dat houdt in dat je jouw voorkeuren (maximaal 5 woningen) online kunt doorgeven, via jouw Mijn Eigen Huis account. Je hebt dan een week de tijd om jouw voorkeuren door te geven. Daarna vindt de toewijzing plaats. Je krijgt per mail te horen of jij een woning toegewezen hebt gekregen én je ziet het in jouw account van Mijn Eigen Huis. Wil jij goed voorbereid zijn? Maak dan dus nu alvast een Mijn Eigen Huis account aan.

Account aanmaken
Hoe werkt dat precies? Woning kopen
Wil jij wonen in Rijndael? Bekijk de woningen