Update over Rijndael fase 1

21 december '21

Eerder heb je via onze website kunnen lezen dat de verkoop van de woningen van fase 1 van Rijndael gepland stond voor het najaar van 2021. We zijn druk met de voorbereidingen, maar helaas wordt de planning gewijzigd.

image alt

Start verkoop in tweede kwartaal 2022

De verkoop van de woningen in fase 1 is verschoven naar het tweede kwartaal van 2022. Uiteraard houden we je via onze website op de hoogte van de laatste stand zaken. Wanneer jij je inschrijft voor de nieuwsbrief, krijg je de meest actuele informatie automatisch in je inbox.

Wonen in Rijndael

In Rijndael woon je in een groene woonomgeving en wordt je omringd door water. De historie is om de hoek met kastelen en forten. Utrecht is om de hoek net zoals het centrum van Jutphaas en voorzieningen in Nieuwegein.

Wat zijn jouw woonwensen?

Weet jij al welk deelgebied in Rijndael het beste bij jouw woonwensen past? Elk deelgebied heeft zijn eigen karakter. Zoek je een groene omgeving uit de drukte maar met alle faciliteiten én de stad Utrecht dichtbij? Wij zouden graag jouw woonwensen in kaart willen brengen. Daarom willen wij jou vragen om de enquête in te vullen. Alvast bedankt voor het invullen.

Vul jouw woonwensen in
Een vraag? Neem contact met ons op
Wil je iets weten? Bekijk de veel gestelde vragen