Status-update van Rijndael

29 april '22

We horen je denken: “wat is de laatste stand van zaken van Rijndael?” Een goede vraag die we graag, zo goed mogelijk, willen beantwoorden.

image alt

Wanneer gaat Rijndael in verkoop

Daar kunnen we voor nu kort over zijn: dat weten we nog niet. Om nieuwe woningen in verkoop te brengen, moeten alle verkoopstukken klaar zijn en dat is momenteel nog niet het geval. Het kan snel gaan en daarom raden we je aan je aan te melden voor de nieuwsbrief en de eerste fase. Dan ontvang je altijd het laatste nieuws in je inbox. Als we meer weten over de verkoopdatum, melden we dat natuurlijk graag.

Woonwensen van toekomstige kopers

Achter de schermen zijn we hard bezig met de uitwerkingen van de woningen in Rijndael. Daarvoor hebben we in de afgelopen tijd jou om je mening gevraagd. Heb jij de enquête al ingevuld? Mocht je dat nog niet hebben gedaan, staan we nog steeds te springen om jouw input.

Beelden van de woningen en wijk

Omdat de plek waar Rijndael wordt gebouwd momenteel nog een kaal veld is, is het soms lastig voor te stellen dat hier in de toekomst een prachtige en levendige woonwijk komt. Om je te helpen bij het visualiseren, maken we impressiebeelden. Jouw toekomstige woning wordt als impressie weer gegeven. Het lijkt haast een foto. We werken momenteel aan deze impressiebeelden. Zodra de eerste beelden klaar zijn, zullen wij deze delen op de website. Ben je al benieuwd?

Wandelroute

Ben je in de tussentijd benieuwd naar de plek waar Rijndael komt en nieuwsgierig naar Rijnhuizen? Loop dan de speciale wandeling. Scan de QR-code en kom van alles te weten of dit stuk van Nieuwegein.

Schrijf je in voor fase 1 Wil je ook in Rijndael wonen?
Lees onze visie Wat is de gedachten achter Rijndael?