Meld je aan voor fase 1

31 maart '22

Op het zuidelijkste puntje van Rijnhuizen, direct aan het Merwedekanaal, bouwen wij de woonwijk Rijndael. Fase 1 van Rijndael staat voor de deur en de woningen gaan op korte termijn in verkoop. Rijndael wordt een heerlijke buurt om te wonen nabij Utrecht. Hier komen royale rijwoningen, 2-onder-1-kapwoningen en vrijstaande woningen waarbij je wordt omringd door het groen, water en prachtige historie. Bovenstaande afbeelding geeft een voorproefje van de wijk en de architectuur. Zie jij jezelf hier al wonen?

Meld je aan voor fase 1.

Meld je aan!
image alt

Groen en water

Rijndael is groen en wordt omringd door water en historische gebouwen zoals een fort én kasteel Rijnhuizen. Deze fijne wijk biedt met een breed scala aan royale huizen met tuin wellicht wel de volgende stap in jouw ‘wooncarrière’. In Rijndael woon je dicht bij de voorzieningen van Nieuwegein, het knusse centrum van Jutphaas en natuurlijk de stad Utrecht. Na ongeveer 25 minuten fietsen sta je al in het centrum van de Domstad.

Schrijf je in
image alt

Rijndael in Rijnhuizen

Rijndael maakt deel uit van het gebied Rijnhuizen in Nieuwegein. Dit gebied, van oorsprong een kantorenwijk, wordt steeds meer omgevormd naar een levendige buurt om te wonen en te werken. Rijnhuizen springt er in alle opzichten uit. Het is charmant, kleurrijk en levendig. Groots in het kleine. Een authentieke plek vol historie en groen. Gebaseerd op toekomstambities en de wil om kansen en mogelijkheden te benutten, is de wijk continu in bloei. Rijnhuizen bruist en er heerst een positieve sfeer, zonder dat het té druk voelt. Ook de architectuur sluit hier naadloos op aan. Dus geen volgebouwde wijken met schreeuwerige gebouwen, maar ruimtelijkheid en stijlvolle woningen, zo ook in Rijndael.

7 reden om te verhuizen naar Nieuwegein

Schrijf je in voor de projectfase

Achter de schermen werken we hard aan de voorbereidingen van fase 1. Heb je interesse in een woning in deze fase en wil je op de hoogte worden gehouden? Schrijf je dan in voor de projectfase via onderstaande knop en krijg alle informatie in je inbox.

  Schrijf je in
  Meer over Rijnhuizen