Prijzen en start verkoopdatum bekend

21 november '22

Wil jij wonen in Rijndael? Dan hebben we goed nieuws voor je! Op 1 december starten we namelijk officieel met de verkoop van de woningen in Parklaan en Boomgaard. Vanaf dan kun je al alle relevante verkoopstukken op de website vinden. De definitieve prijzen van de woningen staan inmiddels online. Bovendien organiseren we binnenkort een verkoopinformatiemarkt in Nieuwegein. We nodigen je van harte uit om langs te komen en in gesprek te gaan met het verkoopteam van Rijndael. Lees snel verder voor de datum en locatie!

image alt

Save the date: 3 december

Iedereen die geïnteresseerd is in een van de woningen in Parklaan of Boomgaard, is op zaterdag 3 december van harte welkom op de verkoopinformatiemarkt. Van 12.00 tot 14.00 uur staat het verkoopteam van Rijndael klaar om al je vragen te beantwoorden. Ook bieden we je de gelegenheid om langs de bouwplaats te wandelen en de prachtige omgeving te leren kennen. De informatiemarkt vindt plaats bij de Fortwachter (Fort Jutphaas 1, Nieuwegein). Let op: omdat er bij het Fort geen parkeermogelijkheden zijn, verzoeken we je vriendelijk om lopend of met de fiets te komen. Kom je wel met de auto, kun je parkeren bij de Newtonbaan en verder lopen (volg de borden).

image alt

Wat kost jouw favoriete woning?

Als je in Rijndael wil wonen, dan kun je nu bekijken wat jouw droomwoning kost! De definitieve prijzen zijn vastgesteld en te vinden bij de bouwnummers op de pagina Woningen. Bekijk via onderstaande button snel of jouw favoriete woning binnen jouw budget past!

Vrij op naam
Alle koopsommen van de woningen zijn vrij op naam (v.o.n.). Dat houdt in dat onder andere de volgende posten zijn inbegrepen: makelaarskosten, notariskosten voor de leveringsakte en aansluiting van elektra, water en riolering.

Bekijk de woningen

Start verkoop op 1 december!

De verkoop van de 94 woningen in Parklaan en Boomgaard start op donderdag 1 december. Het inschrijfproces verloopt volledig digitaal. Dat houdt in dat je jouw voorkeuren (maximaal 5 woningen) online kunt doorgeven, via jouw Mijn Eigen Huis account. Je hebt dan tot 12 december 12.00 uur de tijd om jouw voorkeuren door te geven. Daarna vindt de toewijzing plaats. Je krijgt per mail te horen of jij een woning toegewezen hebt gekregen én je ziet het in jouw account van Mijn Eigen Huis. Wil jij goed voorbereid zijn? Maak dan dus nu alvast een Mijn Eigen Huis account aan.

Account aanmaken
image alt

Wat kan ik lenen?

Nu je weet wat jouw favoriete woning in Rijndael kost, kan het rekenen beginnen. Past dit huis binnen jouw budget? Als je nog niet weet wat je kan lenen, is het goed om eerst inzicht te krijgen in jouw budget. In samenwerking met de Rabobank hebben wij de 'Wat kan ik lenen?'-tool. Via deze tool kan je gemakkelijk een globale berekening laten maken om in te zien wat je kan lenen. Daarnaast vind je op deze pagina meer informatie over de financiering van jouw droomwoning.

Financiering
Hoe werkt dat precies? Woning kopen
Wil jij wonen in Rijndael? Bekijk de woningen