Wonen in Rijndael

27 december '22

Rijndael is groen en wordt omringd door water en historische gebouwen zoals een fort én kasteel Rijnhuizen. Deze fijne wijk biedt met een breed scala aan royale huizen met tuin en past wellicht wel bij de volgende stap in jullie wooncarrière. In Rijndael woon je dicht bij de voorzieningen van Nieuwegein, het knusse centrum van Jutphaas en natuurlijk de stad Utrecht. Na ongeveer 25 minuten fietsen sta je al in het centrum van de Domstad.

Verkoop 1e fase gestart!

Nieuwbouwplan Rijndael is onderverdeeld in 4 deelgebieden met ieder zijn eigen karakter. De verschillende deelgebieden worden in fases in verkoop gebracht. Het 1e deel van fase 1 bestaat uit 94 woningen verdeeld over de gebieden Parklaan en De Boomgaard. 

image alt

Nog diverse woningen beschikbaar

In de Boomgaard woon je op een hele speciale plek. De 16 hoek- en 8 tussenwoningen in dit deelgebied zijn uniek. Omringd door veel groen en gericht naar het oeverpark en het Merwedekanaal staan 8 blokken van ieder 3 woningen. Of wat dacht je van de 20 charmante hoek- en 50 tussenwoningen in de Parklaan. Deze ruime eengezinswoningen liggen op een heerlijke groene plek. Er zijn nog verschillende woningen te koop waarop je direct een optie kunt nemen. Op welke woning heb jij je oog laten vallen?

Neem een optie

Op de toekomst voorbereid

Rijndael ligt in het gebied Rijnhuizen. Een prachtig groen landschap met veel biodiversiteit. De nieuwe leefomgeving wordt zo ingericht dat deze bestand is tegen wateroverlast, hittestress en (langdurige) droogte. Door het toepassen van wadi’s en veel groen wordt geanticipeerd op klimaatveranderingen. Met een woning in de nieuwe wijk Rijndael ben je helemaal op de toekomst voorbereid. Dé ideale plek om te wonen én om kinderen te laten opgroeien.

image alt

Gelukkig nieuw (woon)jaar!

Wat brengt 2023 jou op woongebied? Misschien heb je wel plannen om in 2023 op zoek te gaan naar een nieuw huis. Of wellicht heb je in 2022 al een nieuwbouwwoning gekocht in Rijndael en ben je inmiddels al aan de slag met plannen maken voor het inrichten van je droomwoning. Wat je plannen ook zijn, we wensen je alvast een gelukkig 2023!

Iets vragen? Neem contact op
Ook wonen in Rijndael? Bekijk het aanbod