Gratis inzicht in jouw financiële mogelijkheden

29 september '22

De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuwe woning. Heb je interesse in één of meerdere bouwnummers in Rijndael? Meld je dan nu aan voor een gratis oriëntatiegesprek met een van onze Rabobank adviseurs. Zij geven je graag en vrijblijvend inzicht in de mogelijkheden van een financiering en de bijbehorende hypotheeklasten. Daarnaast heb je bij de toewijzing een streepje voor als je een financiële check hebt geüpload. Maak kennis met onze adviseurs.

Hoe werkt het?

Het hebben van inzicht in jouw financiële mogelijkheden, kan in je voordeel werken! Zo weet je of het bouwnummer van jouw voorkeur ook bij jou past qua financiële lasten. Én of je geld overhoudt voor de inrichting die je altijd al wilde hebben. Wil jij financieel goed voorbereid zijn op jouw toekomst in Rijndael? Maak dan nu vrijblijvend een afspraak maken met een financieel adviseur van de Rabobank voor een gratis oriëntatiegesprek. 

De financieel adviseurs nieuwbouw van de Rabobank, Stefan Klever en Tom Tieman, zijn nauw betrokken bij Rijndael. Ze gaan graag met jou in gesprek over jouw woonwensen en plannen voor je nieuwe woning in deze groene wijk in Nieuwegein. Met hun kennis en betrokkenheid bij het project bespreken zij met jou de financiële mogelijkheden, zodat je weloverwogen een keuze kunt maken.

Maak kennis met onze adviseurs

Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek voor jouw woning in Rijndael. Neem contact op met een van onderstaande Rabobank adviseurs via onderstaande knop. Meer informatie over het kopen van een nieuwbouwwoning, de toewijzing en online kopen of bij de makelaar vind je op onze pagina 'woning kopen'.

Gratis oriëntatiegesprek aanvragen
Tom Tieman
Stefan Klever
Jouw huis in Rijndael financieren? Lees er alles over
Meer weten over de financiële check? Lees verder