Een zomer vol muziek op Fort Jutphaas in Rijnhuizen

12 juli '23

In Rijnhuizen ligt het eiland Fort Jutphaas: een groene parel vol historie. Je kunt hier wandelen, spelen, sporten en deze zomer ook genieten van muziek tijdens het Open Park Podium. Een muziekevent in een groene oase. 

Bekijk het programma

Genieten van muziek op Fort Jutphaas

In Rijnhuizen ligt het eiland Fort Jutphaas: een groene parel vol historie. Je kunt hier wandelen, spelen, sporten en deze zomer ook luisteren naar muziek tijdens het Open Park Podium. Op zondag 9 juli gaf wethouder John van Engelen op feestelijke wijze het startsein voor dit gratis event. Elke zondag (van 9 juli tot en met 17 september) kun je hier genieten van wisselende muzikanten. Of je nu houdt van jazz-, pop- of volksmuziek, het komt allemaal voorbij. Je vindt het open podium achter het terras van Bij de Fortwachter, waar je ook kunt genieten van een hapje of drankje.

image alt

Rijnhuizen: een prachtige groene omgeving

Als je er toch bent, maak dan is een wandeling in de prachtige groene omgeving van Rijnhuizen. De eeuwenoude bomen, de bijzondere energie die om het kasteel hangt en de karakteristieke historische elementen maken het uniek. In deze groene oase ontwikkelen we Rijndael, een bijzondere parkachtige wijk waar je in de toekomst fijn kunt gaan wonen.

Wonen in Rijndael

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van alle ontwikkelingen rondom plan Rijndael? Schrijf je dan onderaan de pagina in voor de nieuwsbrief.

Wil je iets vragen? Neem contact op
Meer nieuws lezen? Nieuwsberichten