De verkoop van Parklaan en Boomgaard is gestart

1 december '22

Het is zover: de verkoop van de 94 nieuwbouwwoningen in Parklaan en Boomgaard is gestart. Alle informatie over de woningen vind je vanaf nu online en kun je downloaden wanneer het jou uitkomt. Heb jij interesse in een woning in deze fase? 

Geef nu je voorkeuren door

Ga er eens goed voor zitten en bekijk alles goed. Geef daarna online maximaal 5 voorkeuren door. Wil je een andere volgorde of een woning toevoegen of verwijderen uit je lijstje? Dat kan! Aanpassen tijdens de inschrijfperiode kan tot en met maandag 12 december 12:00 uur. De uitslag van de toewijzing krijg je uiterlijk 14 december in je mailbox. In jouw account van Mijn Eigen Huis zie je of je een woning toegewezen hebt gekregen of dat je op de reservelijst staat. Vergeet je niet jouw financiële check te uploaden?

Voorkeuren doorgeven
image alt

Verkoopdocumenten

Alle verkoopdocumenten zijn nu beschikbaar. Een deel van de documenten vind je terug bij de individuele bouwnummers op de woningenpagina. Waaronder de verkooptekeningen, technische omschrijving en koperskeuzelijst. Op de technische omschrijving zie je hoe de woning standaard wordt opgeleverd en met de Koperskeuzelijst zie je hoe jij je woning naar smaak kunt aanpassen. De complete set aan documenten vind je terug in je Mijn Eigen Huis account. Hier vind je onder andere ook de verdiepingsoverzichten, de sanitairlijst en de geveltypes.

Mijn Eigen Huis
image alt

Woonconfigurator

Om je extra inzicht te geven in Parklaan en Boomgaard, hebben we voor deze fase een woonconfigurator voor je ontwikkeld. Dit geeft je de mogelijkheid om door de wijk te lopen en de woningen te bekijken. Ook van binnen! Zoek jouw favoriete woning, selecteer deze en bekijk het in 3D. Bekijk elke woonlaag apart of draai om het huis heen, zodat je de buitenkant kunt bekijken. Je kunt zelfs al bekijken hoe de zon iedere dag van het jaar boven je woning en tuin staat. Hoe bijzonder is dat! Dus klik en laat je verrassen.

Hoe werkt de inschrijving? Een woning kopen
Wat is jouw favoriete woning? Bekijk de woningen