Bekijk de woningtypes van Rijndael fase 1

20 juli '22

We zijn blij dat we kunnen vertellen dat de woningtypes van Rijndael fase 1 online staan. Maak kennis met de woningen van de Parklaan, de Boomgaard en de Buitenplaats. Wil jij in deze groene buurt wonen waar je wordt omringd door historie? Meld je aan als belangstellende. Je kunt je interesse kenbaar maken via de website door je naw-gegevens achter te laten onder jouw favoriete woningtype.

Bekijk het aanbod
image alt

Heerlijk wonen in Rijndael

Rijndael is gelegen in het gebied Rijnhuizen. Een gebied met een rijke historie met onder meer een kasteel en een fort, een prachtig groen landschap en veel biodiversiteit. Dat diverse en natuurlijke karakter moet worden behouden en daarom komt er in Rijndael twee groene randen, een oeverpark en de watertuin. Een fijne plek om te wonen én om kinderen te laten opgroeien.
Maar dat is nog niet alles: de leefomgeving is zo ingericht dat deze bestand is tegen wateroverlast, hittestress en (langdurige) droogte. Door het toepassen van wadi’s en veel groen wordt geanticipeerd op klimaatveranderingen.

Afwerking van de woningen

Bij de woningen in Rijndael is aan alle aspecten gedacht. De woningen zijn optimaal geïsoleerd en hebben triple glas. Door het gebruik van zonnepanelen in combinatie met warmte koude opslag en warmte terugwinning zijn de woningen nagenoeg zelfvoorzienend. De woningen hebben vloerverwarming die ook deel voor verkoeling kunnen zorgen. Veelal zijn de ruimtes al volledig ingedeeld en biedt de aannemer de mogelijkheid om met diverse opties de woning verder te optimaliseren naar jouw wensen. Een kers op de taart zijn de standaard stompe deuren zonder bovenlichten en een zeer riant sanitair- en tegelwerk pakket. 

Snel meer informatie

Op korte termijn zullen we je meer informatie sturen over deze fase in Nieuwegein. Meld je daarom snel aan als geïnteresseerde.

We laten je onder meer weten als:

  • de bouwnummers online staan
  • de verkoopprijzen bekend zijn
  • en wanneer het project in verkoop gaat
Benieuwd naar de planning? Lees meer
Ook wonen in Nieuwegein? Lees meer over de locatie