Basisschool en kinderopvang 't Hof van Rhijnhuysen opent de deuren

17 mei '23

De basisschool en kinderopvang 't Hof van Rhijnhuysen gaat na de zomervakantie van 2023 van start. Nog niet ín de wijk Rijnhuizen, maar wel volledig gericht op jouw wijk.

image alt

Tijdelijke locatie voor school in Rijnhuizen

Het aantal kinderen in de wijk Rijnhuizen groeit. Het vestigen van een school in de wijk heeft echter heel wat voeten in de aarde. De definitieve locatie van de school, is alleen pas over een paar jaar beschikbaar. In de tussentijd wordt er hard gewerkt aan een goede plek voor een tijdelijke school. De verwachting is dat deze toekomstige school in 2024 in Rijnhuizen haar deuren kan openen. Maar dat wil niet zeggen dat dé basisschool en kinderopvang voor Rijnhuizen nog niet van start kan gaan. De basisschool en kinderopvang 't Hof van Rhijnhuysen opent na de zomervakantie van 2023 de deuren. Nog niet ín de wijk Rijnhuizen, maar wel volledig gericht op jouw wijk.

Tijdelijke locatie

Tot de opening van de locatie in Rijnhuizen ben je in de wijk Fokkesteeg Zuid van harte welkom op basisschool en kinderopvang 't Hof van Rhijnhuysen. Bovendien, voor de kinderen die in de toekomst in het nieuwbouwproject Rijndael komen te wonen, zal 't Hof van Rhijnhuysen ook de school zijn waar zij naar alle waarschijnlijk ook naartoe gaan. Dus als je van plan bent om in Rijndael te gaan wonen, dan is 't Hof van Rhijnhuysen de perfecte plek voor jouw kind om te leren en te spelen.

Vind jij het belangrijk dat jouw kind straks in je eigen wijk naar school en/of de kinderopvang kan? Kies dan al vanaf het schooljaar 2023-2024 voor 't Hof van Rhijnhuysen.

Je bent van harte welkom om te komen kijken op de voorlopige locatie aan de Graaf Dirklaan in Fokkesteeg Zuid en alle vragen te stellen die je hebt over de nieuwe basisschool en kinderopvang.

Bekijk de flyer