Rijndael: historisch wonen op z'n mooist

Rijndael wordt de nieuwste wijk van Nieuwegein. Omsloten door het water van het Merwedekanaal aan de ene kant en aan de andere kant de historische gebouwen het Landgoed Rijnhuizen en Fort Jutphaas. Hier woon je op z'n mooist in jouw nieuwbouwwoning in Nieuwegein en toch omringd door historische waarden die deze plek kenmerken. In Rijndael worden de komende jaren zo'n 200 woningen gerealiseerd. Deze worden verdeeld over de 4 wijken: Parklaan, Boomgaard, Buitenplaats en de Griend. Elke wijk heeft zijn eigen karakter en sfeer. Hieronder leer je de wijken beter kennen.

image alt

Parklaan: Comfortabel wonen op z'n mooist

In Parklaan woon je ontspannen met het hele gezin. Na een dag hard werken, draai je je auto de brede woonlaan op en parkeer je op een van de vele parkeerplekken. Je versbox is al bezorgd, waardoor je gelukkig geen boodschappen hoeft te doen. Binnen een half uur verspreiden de geuren vanaf je inductieplaat op het kookeiland de keuken in. Na een gezellig avondmaal met het hele gezin, gaat iedereen weer aan de slag. De een naar pianoles, de ander aan z'n huiswerk. Jij maakt je klaar voor een groepsles in de fitnessschool, terwijl je partner wordt opgehaald voor een tennisles. Jouw woning in Parklaan is je comfortabele rustpunt in een dynamisch gezinsleven.

De rij- en hoekwoningen in Parklaan hebben een stedelijke architectuur met grote woonoppervlakten vanaf circa 130 m2. Er is voldoende parkeergelegenheid en de wijk is ruim opgezet. In totaal komen er zo'n 70 woningen in dit deelplan, dat gefaseerd in verkoop gaat.

image alt

Boomgaard: Natuurlijk wonen op z'n mooist

Langs het kabbelende water en in het groenste stukje van Rijndael, daar bevindt zich Boomgaard. Op dit onontdekte plekje woon je in de luwte in een ruime woning en kijk je vanuit je woning naar de groenstroken. Dankzij de open zichtlijnen zie je verderop de bootjes op het Merwedekanaal voorbij varen. De Boomgaard heeft een relatief klein aantal woningen, waardoor dit deelplan extra ruim is opgezet. De woningen gaan op in de omgeving, waardoor je hier een natuurlijk gevoel ervaart.

De Boomgaard heeft 27 unieke 3 onder 1 kapwoningen met een woonoppervlakte van maar liefst circa 170 m2. De woningen gaan gefaseerd in verkoop.

image alt

Buitenplaats: Royaal wonen op z'n mooist

Jouw idyllische woning in de Buitenplaats van Rijndael. Hier vind je die éne luxe woning die eindelijk voldoet aan jouw hoge eisen. De riante woningen in Buitenplaats staan voor een weelde aan comfort, omringd door bomen op een centrale plek in Rijndael. Je bent hier in het middelpunt van Rijndael, maar door de ruime opzet van dit deelplan voelt dat helemaal niet zo. Hier woon je royaal op z'n mooist.

In dit deelplan vind je luxe woningen in diverse varianten. Naast grote woonoppervlaktes vanaf circa 125 m2, beschikken de woningen ook nog eens over diepe tuinen. De woningen gaan gefaseerd in verkoop.

image alt

Griend: Vrij wonen op z'n mooist

Rust en vrijheid. Dat is wat deelgebied Griend haar identiteit geeft. De prachtige groene omgeving van dit meest zuidelijke stukje Rijnhuizen zorgt voor wonen op topniveau in de luwte van de stad. De 10 vrijstaande woningen, stuk voor stuk pareltjes, liggen op een unieke plek in deelgebied Griend. Hier woon je in een hoogwaardige woning, dat recht doet aan het vrije gevoel waar jij naar op zoek bent. Dit is Griend, vrij wonen op z'n mooist.

Meer weten over de omgeving? Naar Nieuwegein
Wanneer vinden deze ontwikkelingen plaats? Naar de planning